Глаголи

Глаголи – тест

Резултат теста

1. Глагол САЊАТИ означава:

2. Глагол ПРЕСКАКАТИ означава:

3. Глагол РАЗМИШЉАТИ означава:

4. Глагол КЛАСАТИ означава:

5. Глагол ПРЕХЛАДИТИ СЕ означава:
6. Глагол УЗЕТИ означава:

7. Глагол ЗРЕТИ (воће) означава:

8. Глагол СЕВАТИ означава:

9. Глагол ТРЧАТИ означава:

10. Глагол ЛЕЖАТИ означава:
11. Глагол ПИСАТИ означава:

12. Глагол СЕЋАТИ СЕ означава:

13. Глагол СЕВАТИ означава:

14. Глагол ИГРАТИ означава:

15. Глагол ТУГОВАТИ означава:
ШТА ЖЕЛИШ ДА УРАДИШ?

ВИДИ РЕЗУЛТАТЕ
ПОШАЉИ РЕЗУЛТАТЕ