Бројеви до 100 – тест

Бројеви – тест

Бројеви до 100 – наставни листић

Резултат теста

1. Број 50 је:

2. Број 99 је:

3. Број 33 је:

4. Број 10 је:

5. Број 100 је:
6. Број 1 је:

7. Број 12 је:

8. Број 41 је:

9. Број 75 је:

10. Број 17 је:
ШТА ЖЕЛИШ ДА УРАДИШ?

ВИДИ РЕЗУЛТАТЕ
ПОШАЉИ РЕЗУЛТАТЕ